Verslag wandeltocht 10 km 15 mei jl.

De weergoden waren ons zeer goed gestemd .
Vrolijke clubjes kwekkelende dames en  heren, waaronder Aai de Landloper ,  gingen onder het genot van wandelsmartlies aan de tocht beginnen.
De route ging door de Heijdse  duinen richting Schelpenpad.
Ja echt wel een mooi stukkie natuur als je er oog voor heb .
Via het Westerhonk, waar 2 mannen verdwaalden, werd koers gezet over smalle padjes en bruggetjes naar de Casembrootlaan.
Hier stond de drank post waar dankbaar gebruikt van werd gemaakt .
Slingerend over de tuinderlanen Van Ruivenlaan , Boomaweg werd Marino`s ijssalon aangedaan waar  van het onovertroffen lekkernij werd gesmuld.
Uiteraard was Rien Zeeman de fotograaf , die de 5 km had uitgezet , weer van de partij met z`n camera .
In het Vrondel werden de foto’s gelijk op het grote scherm vertoond, altijd leuk deze terug te zien.
Elly en Willeke zorgden voor een drankje en hapje en een 3 mans formatie voor heerlijke muziek.
Trots om vrijwilliger te zijn bij  Dorpsvereniging Ter Heijde aan Zee.
Heb je interesse om het vrijwilligersteam te versterken, met wat dan ook je bent altijd welkom. Hoe Heijer hoe Blijer

Met vriendelijke groet,
Aron