Nieuwjaarsconcert zaterdag 11 januari 2020

Zaterdagavond 11 januari jl. was het de avond van het traditionele Nieuwjaarsconcert met afterparty, georganiseerd door de Westlandse Harmonie en onze Dorpsvereniging. In Wenen kunnen ze er wat van maar ook deze avond in de gastvrije Heijdse kerk was van hoog niveau. Een bomvolle kerk genoot van een heerlijke muziekuitvoering, deskundig gebracht en gepresenteerd door Westlandse Harmonie en het dameskoor Flower Sound! Een traditie die, zoals onze voorzitter ook zei in zijn dankwoord, we mogen koesteren. Na het concert was er nog een drukbezochte en gezellige nazit in Het Vrondel. Dank aan de Westlandse Harmonie voor de prettige samenwerking en aan ons barpersoneel o.l.v. Elly Dibbets voor deze geslaagde avond!

Hier onder wat foto’s later meer.