Mijn naam is Daniëlle Baas, 30 jaar en woon in Monster.
Sinds 2013 samen met mijn vriend Roy van der Ree trotse eigenaar van Moments Beach in Ter Heijde.
Hier ben ik tussen 1 maart en 1 oktober iedere dag te vinden om te werken en ondertussen te genieten van zon, zee en het strand.
Na de oproep van de dorpsvereniging heb ik me aangemeld voor de functie van secretaris omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan het verenigingsleven.
Omdat het verantwoordelijke, organiserende en het uitvoeren van alle andere taken welke bij de functie secretaris horen goed bij mij en mijn dagelijkse leven passen ging ik op kennismakingsgesprek.  Per heden maak ik deel uit van dit bestuur, samen gaan we na de intelligente lock-down en na de heropening samen met onze leden een gezellige en veilige toekomst tegemoet.

Graag tot ziens!

Daniëlle Baas