Poule 2; Van de 16 deelnemers waren er ook 16 aanwezig en dat is dikke mik. Geen files, vakanties of ziektes. Hoe het nu met Aat van Dijk verder moet weet geen mens, vorig seizoen ook onderaan, werd hij gematst met toch weer een plek in poule 2. Vandaag weer gewoon laatste met maar 261 punten, 76, 91 en 94 punten. Niet een keer boven de 100. Kom op man. Doe er eens wat aan.

Gerrit vd Ende was al geconstateerd werd 15e met 279 punten. Man is vooral bezig met z’n cluppie. Maarten van Spronsen pakt ook de geboden kans niet aan. Normaal was hij gedegradeerd. Nu weer onderaan met 279 punten. Ook zo’n rare stand voor Lida van Dijk, nu 13e . Gooide het vorige seizoen de sjoelsterren van de hemel en nu maar 281 punten. Raar is dat toch. Onverklaarbaar. Op bak 3 ging het nog wel met 124 punten, de rest was knudde met een rietje.

Dan bovenaan, vandaag gewoon weer de 1e plek met maar liefst 355 punten. Top Elly Dibbets. Ze haalde op bak 3 144 punten en dat is ongekend. Ga zo door. Tortelduifkweker Bram Verheij werd keurig 2e met 349 punten. Die doet zeker ook duivenvoer op z’n brood. Derde werd Nel Schildknegt met 341 punten en doet zo goed mee in de top. Op 4 onze prinses van de Sovjet Astrid met 338 punten. Voor een nieuwkomer, direct door naar poule 2, doet ze gewoon vreselijk goed. Jantje Dibbets is het spoor van zijn vrouw bijster en werd 5e met 328 punten. Bak 1 was de bottle neck met 95 punten. Jan stond vorige keer in de krant in de Viskeet en had samen met z’n maat ongelofelijk veel geld  opgehaald voor een goed doel. Chapeau voor deze man.

Jammer ik heb Jan Fileleed niet gesproken, was zeker weer op tijd weg om de A4 te overbruggen. Koop toch een elektrische fiets man, scheelt je veel problemen.

Hij werd vandaag 6e met 326 punten. Blijft een blijvertje in poule 2.