Datum: 7 april 2023
Tijd: 09:30 - 11:00

Paasspeurtocht 7 april

Traditiegetrouw houden we op Goede Vrijdag ’s ochtends een Paasspeurtocht door Ter Heijde. Heb je een leuk paashaaspak, paasversiering, diadeem, oortjes doe ze lekker op en loop mee!
Om 9.30 uur verzamelen we in Het Vrondel voor de inschrijving. Het inschrijfgeld is €1,50 per kind. Ieder kind krijgt na de inschrijving een strippenkaart. De tocht is voor alle kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Om 10.00 wordt er gestart! Alle kids mogen door Ter Heijde wandelen, op zoek naar Paasfoto’s en deze tellen, deze hangen verspreid over Ter Heijde achter de ramen van de huizen. Natuurlijk loopt of fietst de paashaas ook rond in Ter Heijde met misschien wel een lekkere traktatie. Ook dit jaar zijn er 6 tekeningen van de paashaas verspreidt door Ter Heijde opgehangen. Als je bij een huis komt waar een tekening hangt mag je aanbellen en krijg je ter plekke een leuke of lekkere Paasattentie. Voor alle kinderen die meedoen is er na afloop in Het Vrondel iets te drinken en om 11.00 maakt de Paashaas de uitslag bekend van het aantal getelde Paasfoto’s.

Kom je ook op Goede Vrijdag naar Het Vrondel? Natuurlijk mogen je papa, mama, oma en/of opa ook gewoon meelopen/zoeken/helpen!