Lidmaatschap

Hier kunt U zich aanmelden als nieuw lid van Dorpsvereniging Ter Heijde aan Zee.
Voor slechts € 7.00 per jaar kunt U lid worden van onze gezellige vereniging.

Maandelijks geeft de dorpsvereniging een boekje uit.
Woont u in Monster of Ter Heijde aan zee, dan kunt u er voor kiezen om:

• maandelijks het boekje, door vrijwilligers, bij u thuisbezorgd te krijgen. Contributie lidmaatschap: € 7.00
  • maandelijks het boekje digitaal, per email, toegestuurd te krijgen. Contributie lidmaatschap: € 7.00

Woont u niet in Monster of Ter Heijde aan zee dan kunt u er voor kiezen om:

• maandelijks het boekje per post.nl toegestuurd te krijgen. Contributie lidmaatschap: € 22.00

U kunt U als lid aan melden door het formulier hieronder in te vullen.

Aanmelden als lid

Ouderensoos

Datum: 20 november 2018

Tijd: Tijd: 14.00 - 16.00

Ouderensoos in het Vrondel.

• Boerenkapel de Zwiebels / 25 oktober 2018:
    Het was weer een geslaagd lichtjesfeest, met een goede opkomst. leuke samenvatting : https://www.youtube.com/watch?v=YpKCFP8UuO4 Ron... »
  • Gerrit.v.d.Ende / 28 december 2017:
    Wij wensen iedereen gezond 2018. En gezellig sjoel jaar Groeten Gerrit en Wil.v.d.Ende »
  • Wil.v.d.Ende / 18 november 2017:
    Hallo allemaal Het was weer gezellige met de lunch. In de watertuin.We hebben lekker gegeten.... »
  • Aad Mauritz / 29 september 2017:
    Mooie frisse website goed gedaan top. »
  • Ine Kuiper-Wessels / 7 september 2017:
    De nieuwe website ziet er prima uit, maar pas op de Facebook pagina even de... »